Kodan hakureissu kesti hieman ennakoitua pidempään kun matkalla poikkesimme noutamassa Lohjan Mustista&Mirristä vielä toisen autohäkin, niitä kun ei Helsingin lähiliikkeistä mistään ollutkaan yllättäen saatavilla. No, kannatti tuo pieni lenkki matkalla tehdä, kun hinnaksi lopulta kaikkine alennuksineen tulikin vain reilut 36 euroa...

Perillä pennut sitten olivatkin touhuissaan ulkoilemassa omassa pikku aitauksessaan ja näimme siis herran omassa elementissään. Meidän Kodamme oli jo erotettu pannalla, ettei mene ainakaan veljensä kanssa sekaisin. Meidän pojat olivat taas intoa piukeina pitkin pihaa juoksemassa Miian koirien kanssa. Myös Topi ja Skiddy olivat siellä hoidossa vielä, joten näimme sitten Skiddynkin samalla, ihana karvapallero! Hippu rakastui silmittömästi Skiddyyn ja nuljasi koko ajan vain sen kanssa. Sorry, Marita, voit unohtaa Skiddyn puhtauden, Hippu kun kuolasi ja pyöritteli sitä mennen tullen hiekalla, nurmikolla ja mullassa....

Ajomatka kotiin sujui oikein hyvin: Koda nukkui alkumatkan tyttöjen välissä penkillä ja loppumatkasta sitten riehui pitkin penkkiä. Mitään pahoinvointia ei onneksi ilmennyt, on siis oiva autoileva pikku-hukka.

Kotiin tulo olikin sitten vähän jännittävää, eniten jännitti, miten Hippu ja Niki suhtautuu, mutta Hippu ei yllättäen yrittänytkään tällä kertaa yhtään Kodaa haarapalloksi mutta Niki selkeästi vielä punnitsee, voiko tuollaisen ihmeellisen karvapallon kanssa olla kaveri, vai miten siihen pitäisi suhtautua, taitaa Niki-parka vielä vähän pelätä Kodaa. Mutta tosi utelias on sen suhteen. Eiköhän niistä vielä hyvät kamut tule!

Ensimmäinen yökin meni yllättävän hyvin: Koda nukkui aina puoli neljään aamuyöstä, sitten oli kyllä selkeästi sitä mieltä, että oli niin pirteä jo, että olisi pitänyt saada seuraa ja leikkikavereita. Hippu, Jekku ja Niki kiipesivät termiittiä karkuun sänkyyn ja jatkoivat uniaan muina miehinä ja Koda hieman aikaa kitisi mutta alkoi sitten nukkumaan kun kaikki olivat niin tylsiä, etteivät voineet leikkiä. Hitto, toinen kun olisi ollut täynnä energiaa! Aamulla kun viimein heräsimme, oli Kodalla aivan sudennälkä, mutta on kyllä ihmeellinen syöjä, kun ei yhtään hotki, vaan syö todella rauhallisesti.

Remmissä ollaan jo käyty talon päässä nurmikolla "lenkillä" ja hienosti on Koda sinne pissat ja kakat tehnytkin. Aivan ihana penska siis! Ja miten rauhallinen (ainakin vielä...)

1246275530_img-d41d8cd98f00b204e9800998e