Koska olimme kotona, oli ihan pakko mennä agitreeneihin Jekun kanssa ja kivaahan siellä taas oli. Huomasi, että pari viikkoa jäi väliin, olivat opetelleet uusia kujeita treeneissä poissaollessamme..

Ensimmäinen estesetti tehtiin kahdella vierekkäisellä hypyllä, eka edestä ja toinen takaa ja sitten eka edestä, välistäveto ja toinen myös edestä. Tämän jälkeen esteet siirrettiin 90 asteen kulmaan toisiinsa nähden ja tarkoitus oli hypätä eka edestä ja toka kuolleen kulman kautta takaa. Vierekkäiset esteet Jekulle molemmilla tapaa ihan iisit mutta 90 asteen kulmahyppy tuotti hieman päänvaivaa, mutta onnistuihan sekin kun saimme lisäneuvoja esteen kanssa.

Viimeiseksi teimme sitten 6 esteen sarjaa, jossa hyppy, putki, hyppy, putki, hyppy ja hyppy. Tarkoitus oli oppia joko putken jälkeen valssaamaan tai vaihtamaan kättä lennossa. Valssaaminen oli mulle se helpompi juttu mutta menihän tuo toinenkin kun tarpeeksi sitä itse mietti liikkuessa. Kokonaisuus onnistui Jekulta tosi hyvin heti ekalla kerralla, vaikka itse sähelsinkin valssieni kanssa.

Ensi kerralla treeniaika muuttuukin kuudeksi, tosin meiltä jää nyt ainakin seuraava kerta väliin ja ehkä sitä seuraavakin, kun lomaa vielä on jäljellä ja ainakin ensi kerralla ollaan landella. Mutta ei näytä Jekkua tauko haittaavan, on heti menossa mukana.

Extremeäkin koimme treenien aikana, kun kuumailmapallo laskeutui Ojangon kenttien taakse kovalla rytinällä. Taisi heillä laskeutuminen hieman epäonnistua, sen verran kovaa tulivat maahan ja pomppivat laskeutumisessa.

Saa nähdä, onko ihan pakko mennä Jekun kanssa treenaamaan vielä keskiviikkona, kun Nealla Hipun kanssa agitreenit...