No niin, Mikkeli sitten tuotti yllättävän tuloksen: JEKUSTA FI MVA!!!!! Oli kyllä todella odottamaton tulos, tosin tuomari jakoi kaikille (!) erin mutta että vielä kaikista uroksista Jekku PU2 kun valioitakin oli kisassa mukana kaiketi 5... Sai myös VA-CACIBin, joka sitten anotaan muutettavaksi CACIBiksi, koska PU1 oli jo vahvistusta vaille KV valio.

Muutoinkin Mikkelin reissu oli oikein kiva: kesäpäivillä paljon mukavia mitteli-ihmisiä ja mukavaa yhdessäoloa ja mökki oli aivan mielettömän upea. Kesäpäivillä järjestettiin myös mitteleiden nopeuskisat, jossa Hippu 2, Jekku 5 ja Niki 12, tosin Nikin lähtö epäonnistui, kun jäi haahuilemaan sinne hetkeksi.

Sunnuntaina jatkettiin kohti Haminaa katsomaan Jekun  ja Nekun pentuja vielä ennen kuin lähtevät omiin koteihinsa ja sieltä sitten vielä Arjalle kylään Virolahdelle. Kotona olimmekin sitten vasta puolilta öin.

Posti oli tuonut saapumisilmoituksen kirjatulle kirjeelle Eestistä ja maanantaina sitten kiiruusti postiin lunastamaan kirjettä. Kirjeessä tuli vahvistus Hipun Eestin muotovaliosta ja hieno muotovalioruusuke.