Tämän kerran aiheena oli takaaleikkaus ja persjätöt. Ensin otettiin hyppy - putki - hyppy, jossa putkelle takaaleikkauksella. Toinen oli hyppy - hyppy - putki - hyppy, jossa ennen ja jälkeen putken  takaaleikkaus. Tosin putken jälkeen sai tehdä myös persjättönä. Meille eka osuus oli ihan hieno mutta tokassa Jekkupa ei suostunut menemään hyppyjen jälkeen putkeen, liekö syynä, että oli musta putki... :o joten emme sitten päässeet kokeilemaan persjättöäkään. Pakko mennä kokeilemaan itsekseen tuo kuvio ja nimenomaan tuolla mustalla putkella viikon aikana. Sitten otettiin kertauksena kontakteja, rengasta, keppejä, jotka kaikki Jekulle oikein kivoja. Uutena otettiin pussi, jonne Jekku meni ihan ilman kyselyjä, hienoa, Hipulle kun se ei ollut aluksi kiva ollenkaan kun korvat osuivat pussiin ulostullessa...

Mutta kokonaisuutena siis taas oikein mukava treenit ja Jekku innolla mukana, ja koska intoa oli, otettiin aina välíllä lyhyitä seuraamisia, perusasentoja ja maahanmenoja.

Tänään sitten mätsäriin Koneen kentälle koko poppoolla, vaikkei Koda vielä voikaan osallistua, koska toka rokotus vasta perjantaina.