No niin, eilen sitten oltiin oiken urakalla mätsärissä Koneen kentällä,  jonne sitten kuitenkin lopulta löysimmekin monen mutkan ja pyörityksen kautta. Paikalle oli löytänyt myös joku muu, kuulimme mätsärin lopuksi, että ilmoittautuneita koiria oli jotakuinkin 215!

Meillä mukana koko lauma, tosin Koda ei edelleenkään päässyt kehiin kun vielä on liian piskuinen, mutta oli menossa mukana kovasti haistelemassa mätsärituulia, reilun kuukauden kuluttuahan sekin sitten jo pääsee "kisaamaan". Koda oli tapansa mukaan todella utelias, pää pyöri kuin väkkärä, Nikitan (shelttipentu) ja mustan puolivuotiaan mittelipennun kanssa pääsi myös hieman riehumaan. Ihmekös tuo, väsy iski sitten juuri ennen kotiinlähtöä.

Ensin oli vuorossa Jekku, parina sillä terrieri (Cairn?) ja Jekulle punainen. Tarkoituksella sitten oli parina omat koiramme eli Niki ja Hippu, koska Niki edelleen epävarma pöytäkäyttäytyjä. Muuten meni ihan hyvin pöydällä mutta hampaiden katsomisessa yritti tassulla saada tuomarin kättä pois suustaan, hyvä alku siis jo tämäkin, kun ei syödä meinannut... Tästä parista Hipulle punainen ja Nikille sininen. Loppukehissä meitä ei oikein edes noteerattu, loppuun molemmista vain cavaliereja ja basenjeja...

Mutta: olipa mukava ilta ulkosalla muita koiria ja koiraihmisiä tapaamassa. Tapasimme muuten myös naisen, jonka siskolle menossa Hipun ja Leean pennuista vaaleampi soopelityttö. Sanoi odottavansa jo innolla, että saa viedä sitä näyttelyihin, siskonsa kun kuulemma ei halua. Otti kovasti Hipusta kuvia siskolleen näytettäväksi.

Kotona sitten pojille maistuikin uni erityisen makealta, liekö nähneet kovasti unia kaikista tapaamistaan ihanista misuista :D