Kodalla meni yllättäen vatsa sekaisin sunnuntaina ja maanantaina ripuloi muutamaan otteeseen. Keitettiin sitten riisiä ja Canikur peliin. Hieman kyllä ihmettelee, mitä ihmeen mössöä hänelle syötetään mutta koska nälkä on, syö riisinkin. Ma-ti yö meni ihan hyvin, ripuloi vain kerran aamuyöstä ja aamulla vatsa edelleen kuralla ulkona. Ruokalistalla taas (mautonta) riisiä Canikurin ja parin raejuustorippeen kera.

Soitin sitten kuitenkin varmistukseksi eläinlääkärille, ettei tulisi mitään ravintopuutetta pelkästä riisistä, kun kuitenkin on kasvava pentu mutta sieltä sanottiin, että jos vointi on hyvä, voi katsoa pari päivää.

Koda kuitenkin söisi kaiken, mitä eteen saa, juo normaalisti ja riehuu aivan kuten aina muulloinkin, joten katsomme ainakin huomiseen. Ohjeeksi sain vaihtaa Canikurin Attapectiniin ja ottaa rinnalle vielä Nutrisalin. Näillä siis kokeillaan ja toivotaan, että menee ohi.

Hitsi, huomenna alkaisi se kauan odotettu pentukurssikin, saapa nähdä, kuinka sen käy, taitaa ensimmäinen kerta jäädä väliin.