Olimme ajatelleet ilmoittaa Hipun, Jekun ja Nikin mutta sitten ilmoittautumisessa ilmeni, että myös Koda pääsisi, vaikka vasta juuri oli täyttänyt 4 kuukautta, koska rokotukset ovat kunnossa. Tottahan sitten Kodakin piti ilmoittaa, vaikkei ikinä näyttelyremmiä tai muutakaan näyttelyyn liittyvää vielä ole treenattu, mitä nyt pari hassua kertaa ruokapöydällä seisomista :)

Koska pennut ja pienet aikuiset menivätkin päällekkäin, otin minä Kodan ja Nea ja Inkku Hipun, Jekun ja Nikin. Niki ja Jekku oli ilmoitettu pareiksi mutta kuinka ollakaan, taas kerran listat kokivat matkalla muokkausta ja eipä olleetkaan pareja... No, ensin kehässä Hippu, parina Schipperke, joka sitten sai punaisen ja Hippu sinisen. Jekulla parina chihu, ja Jekulle punainen. Nikillä parina niinikään chihu, Nikille punainen. Niki tutkittiin ensin maassa, antoi tutkia todella hienosti myös hampaat, sitten nostettiin vielä pöydälle, jossa tosin ei enää tutkittu. Loppukehässä ei kuitenkaan sijoituksia tullut.

Kodalla vastassa oli 5 kk blue merle sheltti ja ensimmäinen rinki Kodalla meni pomppimiseksi mutta sitten treenattiin vähän sheltin pöydällä ollessa kävelyä, ja lähtihän se siitä sujumaan paremmin. Pöytä oli Kodalle niinikään uusi tuttavuus mutta hienosti meni ensimmäiseksi kerraksi. Hieman tuntui pikku-miestä pelottavan mutta tuomari sai hieman kurkattua suuhunkin. Sitten käveltiin edes takas ja rinki, joka menikin sitten ihan hyvin, pientä siksakkia lukuunottamatta. Koda sai sitten sinisen ja omasta mielestäni nauhat meni kyllä aivan oikein päin. Tuomari sanoi, että oli vaikea valinta kun molemmat olivat niin suloisia. Sinisten loppukehässä sitten tuomari pudotti osan pois ja yllättäen huomasin, että olemme neljän parhaan joukossa. WAU, meidän pikku-mies! Lopulta sitten olimme sinisten kakkosia! Mieletön suoritus meidän pieneltä mieheltä  Eka ruusuke Kodalla siis hankittuna!

Kotiin tultuamme vesi, ruoka ja uni maistuivat miehille.