Viimeinen TehisCup-osari, jossa meiltä edustettuina Jekku ja Nea. Rata oli mölliradaksi todella vaikea, pyöritystä ja hyöritystä riitti ja paljon karkaamismahdollisuuksia väärille esteille. Nea oli taktisesti ottanut kaksi starttia, jotta toisella pääsisi korjaamaan kuvioita, jos tarve vaatii. Vaan kuinkas sitten kävikään...

Jekku teki tunnontarkkaa työtä heti ekalla radalla, eteni hitaasti mutta varmasti, eikä puhettakaan väärälle esteelle karkaamisesta. Lopputulema oli nollarata mutta aikaa ylittyi 6.46 sekkaa.

Toisella startilla Jekkua ei enää tuntunut kiinnostavan koko agility ollenkaan, vaan päätti mennä suoralla etenemisellä putkelta hypylle sivuun A:lle bongaamaan, eikä meinannut tulla sieltä alas millään. Teki sitten jonkun hypynkin vielä väärään suuntaan tai väärän esteen, en muista mutta joka tapauksessa hylky tuli ja virheitä sen verran, että Nea ei enää palauttanut Jekkua tokavikalle esteelle, vaan jatkoi suoraan maaliin.

No, onneksi tuo yksi puhdas rata oli alla ja sillä sijoittui kisassa 14. Kaikkiaan medeissä oli 38 starttia eli koirakoita riitti. Jekulle siis todella hieno tulos, tekee tarkkaa työtä, nopeus kasvanee siinä sitten pikku hiljaa kun oppii lukemaan rataa enemmän. Jekkuhan on edelleen kuitenkin melko alkeissa agiltyn suhteen. Parempi tarkka ja puhdas työ kuin kovaa koheltaen meneminen.

Cupin kokonaispisteet eivät vielä illalla selvinneet, Jekulla siis cupissa huimat 2 pistettä kun ensimmäinen osari jäi väliin.