Tänään alkoi taas kerran yksi Nikin näyttelykursseista, Koirakeitaan järjestämä tällä kertaa. Kouluttajana toimii Kristiina Lehtinen, jonka tunnemme jo agilityn ja näyttelyiden yhteydestä.

Aluksi Kristiina kertoi kaikkea yleistä näyttelyistä, sitten otettiin rinkiä ja sitten jokainen ns yksilöarvosteluun. Hieman jännitti, mitä Niki tuumaa pöydästä tällä kertaa. Yllätys yllätys, antoi tutkia ihan hyvin ja pysyi jopa rentona pöydällä, Kristiina sanoi jopa tutkineensa hampaatkin monta kertaa. Avustavana pöytätutkijana oli Saara, joka otti toiselle pöydälle kaikki Kristiinan jälkeen. Siellä Nikiä ei sitten ei saanutkaan tutkia hampaista. Pöydän jälkeen käveltiin edes takaisin ja seisotettiin tuomarin arvosteltavana.

Kokeilin itse Nikille myös mittakeppiä, sitä pelkäsi mutta sain jotenkuten mitattua. Mittaamista pitää harjoitella vielä paljon herkkuja syöttämällä.

Mutta kaikkiaan oikein hyvä kokemus Nikille ja yllätys oli, että antoi katsoa myös hampaansa.

Uusi, joskin hieman erikoinen kikkakin saatiin: herkut vain rintsikoihin, niin koira ei katsele herkkujen perään ainakaan alaspäin, vaan on skarppina koko ajan