Koska ilma oli aamulla niin ihanan aurinkoinen, päätimme pakata koirulit autoon ja ajaa Ojankoon treenaamaan agilityä. Jekun kanssa otin keppejä ja hienosti alkoi tajuamaan niiden idean, namikupilla oikea sisääntulo. Itselleni tosin on vaikeaa ohjata keppien vasemmalta puolelta, oikealta helpompi. Kokeilin myös keinua ja sinne Jekku menikin ihan hyvin ja jopa pysähtyi käskystä odottamaan keinun laskeutumista.

Nea otti Hipun kanssa pääasiassa kontakteja ja irtoamista mutta hieman myös pientä rataakin. Hippu kyllä irtoaa tosi hienosti!

Iitu otti Nikin kanssa hyppyjä, putkea, A:ta ja puomia, hieman kyllä minua pelotti, jos lähtee omille teilleen. Mutta eipä lähtenyt, seurasi Inkkua kuin lammas, ihme jätkä, selkeästi Inkulla ja Nikillä jokin kumma symbioosi :)

Viimeisenä otettiin  sitten myös Koda kokeilemaan putkea, ajateltiin opettaa siitä putkihullu ihan vain sen takia, kun kaikki muut koiramme ovat kontaktihulluja ;) Koda sinkoili putkea edestakaisin nakin toivossa. Ihana penska, kun ei tarvitse pelätä, että lähtee omille teilleen, eikä tule takaisin. Nakin voimalla tekee mitä vain :)