Jekku ja Niki kyytiin ja nokka kohti Kivistöä eka Jekun agiin ja sieltä Malminkartanoon Nikin tokoon. Tällä kertaa sainkin hoitaa molemmat, koska Inkulla disco nutalla.

Agissa eka otettiin lämmittelynä kolme vierekkäistä hyppyä, jossa eka hyppy, sitten välistä veto toiselle hypylle ja kolmas takaa. Jekku meni tosi hyvin nämä, itse tokalla kerralla en vetänyt välistä kunnolla ja Jekku sitten päätti hypätä tokan takaa. Kolmas kerta taas hyvä, kun itse kunnolla mukana ajoissa käskytysten kanssa... Sitten otettiin irtoamista kolmella hypyllä putkeen ja jes, Jekkuhan jopa irtosi. Liekö auttanut putken jälkeen häämöttävä namialusta. Irtoamista otettiin vielä putki-hyppy-A -yhdistelmällä, ja Jekulla todellakin hieno pysähdys kontaktilla hallussa! Sitten otettiin rengasta, ensin pelkästään, sitten yhdistettynä hyppyyn eli hyppy-rengas. Myös nämä Jekulla hyvin hanskassa, rengas jopa houkutti ihan ilman käskyäkin ;) Vikaksi otettiin sitten vielä pitkiä keppejä, joissa sisäänmeno vahvistettuna namialustalla. Kepit menee Jekulta tosi hyvin kun itse ohjaan oikealla puolella, vasemmalla itsellä vaikeuksia ohjaamisessa. Sitä siis pitää vielä harjoitella mutta hienosti Jekku tekee oikealla ohjaamalla. Olen oikein tyytyväinen Jekun treeneihin, kaikki oli tosi kivaa Jekun mielestä ja oli innolla mukana :)

Sitten vuorossa Nikin toko1 kolmas kurssikerta (viime kerta meiltä jäi väliin syysloman vuoksi). Ohjelmassa oli perusasentoa, seuraamista, paikallaan oloa ja käännöksiä. Nikille vaikeaa perusasennosta lähteä seuraamaan, jää jotenkin kummasti himmaamaan paikalleen, liekö hieman pitkät piuhat vai mikä ;) Paikallaolo ok, tosin ei tietty vielä pitkällä matkalla eikä ajalla., kun ollaan vielä niin alussa. Seisominen Nikillä ok (ollut jo pennusta...). Myös käännökset paikallaan tuntuivat onnistuvan hyvin. Tyytyväinen olen myös Nikin treeneihin, hienosti jaksoi olla kuulolla koko ajan, eikä pahemmin ottanut häiriötä muista koirista.

Kotiin päästyämme kaikki olimme aivan rättejä ja uni maistui melko nopeasti meille kaikille :)