Kaikki kiva sitten loppuu aikanaan ja niin vain tuli Nikin vika Toko1-kerta. Vikalla kerralla otettiin lähinnä kaiken vanhan, jo opitun kertausta eli perusasentoa, seuraamista, paikallaoloa, luoksetuloa ja hyppyä. Hyppy Nikillä sujuukin tosi hienosti, ihanaa, edes yksi koiristamme tajusi tämän heti! Hyppää hienosti käskystä, loppuvaihe vielä tietysti opettelun alla. Paikallamakuussakin Niki pysyi hienosti vaaditun määrän, vaikka vierestä koira lähti haahuilemaan, samoin sen vierestä, Niki vain törötti maassa ja tuijotti herkeämättä Inkkua. Jes!

Lopuksi kurssilla otettiin leikkimielinen nopea maahanmeno -kilpailu, josta hitain maahanmenijä aina putosi. Nikille maahanmeno ei todellakaan ole se nopein mutta yllätykseksemme meni kuitenkin sen verran nopeasti, ettei ihan ensimmäisenä pudonnut....

Tästä sitten itsekseen harjoittelua jonkin aikaa, sitten ilmoittaudutaan Toko2-jonoon, se kun kuitenkin on jo niin paljon kisoihin tähtäävää, ettei järkeä ole sinne heti yrittää. Kunhan nämä liikkeet saa itsekseen hiottua suht kuntoon ensin.

Kodan ilmoitin sitten vielä illalla Toko1-jonoon, pentukurssista kun nyt on muutama kuukausi ja sen kontakti tuntuu aina vain hienosti pysyvän ja luoksetulo on todella ykkönen.

En tiedä, onko tämä kurssi vain ikä vai  mikä auttanut Nikiä tosi hienosti, sillä yleensä ohitamme jo muut ilman mitään rähinää, koirapuistossa tulee lähdes 100-prosentin varmuudella luokse kutsuttaessa, mennyt oma-aloitteisesti katsomaan joitakin ihmisiä sekä muutama uroskoirakin jo hyväksytty. Oltiin näet koirapuistossa, jossa ennestään kaksi uroskoiraa ja hieman pelokkaina mentiin mutta ihmeiden ihme, Niki kävi ne vain haistamassa ja jatkoi omia menojaan. Jes, kaipa tästäkin sitten vielä se kunnollinen, muut suvaitseva mies tulee!