Jopas tänään on ollut tapahtumarikas päivä:

Aamulla terkkarille ottamaan tytöille Havrix-tehosterokote ja tyttöjen kouluihin viemisen jälkeen pojat misumestaan purkamaan energiat. Misumestasta pikaisesti kotiin ja Jekun helmapesu ja takaisin autoon ja nokka kohti Riihimäkeä. Jekku lähti sitten Raijan ja Johannan kanssa kohti Turkua ja sieltä laivalla Tukholmaan, josta kohti Norjaa Norjan Voittaja -näyttelyyn. Hieman oli haikea olo, kun Jekku niin iloisena ja innokkaana hyppäsi Raijan kyytiin ja lähti kohti seikkailuja. No, Jekulla matkaseurana kolme naista (mitteli, dobberi ja toy-terrieri) ja kaksi miestä (dobberi ja toy-terrieri). Dobberinartulla vielä sattuu olemaan juoksu, joten Jekku varmaan tosi onnellisena reissussa...

Illalla sitten Nikin kurssille, jossa enimmäkseen ohiteltiin muita läheltä ja odotettiin paikalla toisten lähelle tuloa. Nikillä meni todella upeasti, pari kertaa yritti mennä toisten mukaan rähinöihin mutta hienosti herkulla palasi kontaktiin, eikä alkanut rähinöitä. Jes, taitava Pomppa!

Kurssilta suoraan sitten Paloheinään Hippua viemään Jasminin luokse toisille treffeille. Ensimmäiset onnistuneet treffithän olivat tiistaina. Jasmin kuulemma oli kovasti odotellut Hippulia tämän väliajan ja etsiskellyt Hippua aina kun oli mennyt ulos. Lempi leiskuikin taas kovasti ja toinen astutus onnistui hienosti. Nyt vain sitten odotellaan, tuleeko vauveleita...

Kotona molemmat sitten ihan poikki ja Koda onnesta soikeana ja täynnä energiaa, kun oli nukkunut Hippua ja Nikiä odotellessa pari tuntia.

Sunnuntaina sitten jännätään ja odotellaan uutisia Norjan suunnalta, onneksi tekemistä on lauantaille (Turun näyttely) ja sunnuntaille, niin ei vain odota Jekun kotiinpaluuta. Toivottavasti kerkeävät jo sunnuntain iltalaivaan, niin saisi Jekun kotiin jo maanantaina aamupäivällä!