Niin se sitten vain joulu meni ja uusi vuosikin siinä ohimennen vaihtui. Uusi vuosi vietettiin raketteja paossa maalla, ja sielläkin lunta riitti, koirat nauttivat täysin siemauksin lumessa peuhaamisesta. Koda pomppasi tieltä lenkillä yhtäkkiä pientareella ja humps, näkyviin jäi vain remmi eli lunta siis oli yli 30 senttiä! Pakkastakin riitti ihan omiksi tarpeiksi, joinakin päivinä enemmän ja joinakin vähemmän. Myös aurinko ilahdutti meitä muutamana päivänä. Raketteja ei onneksi taas paukkunut kovinkaan paljon, ja nekin muutamat ihan sallittujen aikarajojen puitteissa. Ihana rauha siellä kyllä oli! Mutta kotiin toki oli mukava taas tulla!

Nyt odotellaan ensi sunnuntaita, Kodan viimeinen pentunäyttely. Sinne tulossa myös Nikin ja Pirjon vaalea poikapentu, Sulo. Kiva nähdä Sulokin, lienee hieman kasvanut ja kehittynyt siitä 8-viikkoisesta, jonka viimeksi olemme nähneet.

Muuten aika tässä sitten onkin mennyt tiiviisti "minttulaisten" (Pirjolla vahvistettuna) Tallinnan näyttelyreissua bookkaillessa (ilmot ja hotellit, Marita onneksi järkkää matkat)... eli taas on kivoja reissuja odotettavissa!