Perjantaina 5.2. starttasimme puolilta päivin Joutsaan yhdeksi yöksi ja lauantaina jatkoimme sitten matkaa kohti Keuruuta ja Keurusselkää, josta olimme vuokranneet mökin yhdeksi yöksi kun sunnuntaina Keuruun koiranäyttely. Mökki oli kyllä taas tosi ihana ja illalla paistoimme TAKKAMAKKARAA, nam! Herkkua, jota ei pitkiin pitkiin aikoihin ole saatukaan :) Illalla saunottiin ja nautittiin olostamme ja elämästämme ihanassa lumisessa mökkimaisemassa ja sitten sunnuntaiaamuna pirteinä seiskalta ylös. Yhdeksältä suunnistimme neljän kilsan päähän näyttelypaikalle Kodan ja Nikin kanssa. Jokke heitti meidät ja meni takaisin mökille vielä muutamaksi tunniksi, kun turistikoiria ei saanut tuoda alueelle.

Tällä kertaa näyttelypaikalla olikin yllättävän tilavaa, vaikka muunvärisiäkin mitteleitä oli ilmoitettu peräti 37 kappaletta, huh! Ei kyllä olleet odotukset korkeilla tässä näyttelyssä. Ensin pennuissa Koda vastaan Nikin pojat Sebastian ja Sulo. Koda leikki pöydällä lettua, iski itsensä littaan makaamaan pöydällä koko ajan, ja pieni paniikki jo iski... Lopulta Koda kuitenkin oli PEK1 ja ainoa, jolle antoi KP:n. Sebastian kakkonen ja Sulo kolmonen. Narttupentuja oli vain yksi ja sille myös PEK1 KP, lopulta Koda ROP-pentu, jee! Olikin Kodan viimeinen pentunäyttely, ja hyvin on herran pentunäyttelyt kyllä menneet, sillä viidessä näyttelyssä ollut, joista neljässä ROP-pentu ja yhdessä VSP-pentu. Tästä on hyvä jatkaa junnuihin :) Tosin tuota lettuilmiötä pitää alkaa nyt karsimaan ja todella treenaamaan pöydällä seisomista.

Uroksia oli ilmoitettu 17 ja tuomarin linja alkoi kauhistuttamaan heti ensimetreillä, kun jakoi rankalla kädellä EH:ta, H:ta ja T:tä, Junnuissa antoi vain yhdelle ERIn, nuorissa ei kellekään ja sitten tuli Nikin luokka vuoroon (AVO). Jee, Nikille ERI ja voitti oman luokkansa (kahdelle antoi ERIn luokassa). Vielä vetskut ja sille ERI eli lopulta vain neljälle urokselle herui ERI. Maha kipeänä jännäsin sitten PU-kehää, jossa sitten yllättäen nosti Nikin ekaksi, JES, Nikille eka serti :)

Nartuissa 16 ilmoitettu ja antoikin hieman enemmän niille ERIä, lopulta 9 narttua PN-kehässä ja voiton vei Pirjo, Nikin ihanainen tyttis, joka samalla valioitui. ROP-kehässä sitten lopulta Pirjo ROP ja Niki VSP. Ei siis hullumpi näyttelyreissu kun omat poikamme toinen ROP-pentu ja toinen VSP :)

Keuruulta sitten jatkettiin takaisin Joutsaan vielä yöksi ja maanantaina kotiin. Tytöille oli anottu maanantai vapaaksi, kun arvasin reissun olevan heillekin rankka. Nyt vain uudella innolla Nikille seuraavia näyttelyitä ihmettelemään :)