Lauantaina lähdimme kotoa kahdentoista jälkeen metrolla kohti Länsisatamaa, jossa treffit muiden minttulaisten sekä Hannen, Tonin ja Pirjon kanssa, suuntana Tallinna ja siellä mittelikehä sunnuntaina. Matka alkoi tälläkin kertaa lupaavasti parilla pienellä vastoinkäymisellä eli puhelimeni jäi kotiin ja Kodan näyttelynakit myös jäivät jääkaappiin. No, ei voinut mitään, matkaan vain. Ruoholahdessa sitten meinasin kaatua selälleni metrorappusissa kun karavaanini päättikin jäädä edelliselle rapulle kun minä. No, onneksi siitä selvittiin ilman ruhjeita. Bussilla sitten loppumatka ja Länsisatamassa treffattiinkin loppuseurue: matkalaisia oli kaikkiaan 12 henkeä ja 6 mitteliä (Koda, Ilmo, Tico, Skiddy, Juudit ja Pirjo).

Laivalle päästyämme tungimme koirat boxeihin hyttiin ja lähdimme kuluttamaan kaksituntista matka-aikaa laivan kahvioon. Koda tietysti hieman protestoi hyttiin jäämistään haukkumalla mutta kuului lopettavan heti kun ovi suljettiin. Kaksituntinen menikin nopeasti ja perillä oltiin 16.30. Putki laivasta terminaaliin tuntui kestävän kuin nälkävuosi mutta viimein pääsimme terminaalista ulos. Ulkona sitten hetken ihmettelimme ja löysimme taksin, johon me kaikki koirinemme mahduimme. Taksikuski oli todella palveleva ja hotellista lopulta juoksi respan täti meille avaamaan oven ja tuomaan kaikki valmiina. Ei sitten tarvinnut kirjoitella mitään sisäänkirjoituslappusiakaan ;) Haukkui vielä sitten ohimennen respatädin kun olimme muka joutuneen liikaa odottelemaan hänen palvelujaan ;) Siinäpä vasta palveluvalmis taksikuski! Teimme sitten treffit myös aamuksi kuljetuksesta näyttelypaikalle. Aamulla kuski olikin täsmällisesti meitä odottamassa sovitussa paikassa. äyttelyyn oli hotellilta matkaa noin 8 kilometriä ja perillä kuski antoi korttinsa ja sanoi, että voimme soittaa kun olemme lähdössä, niin hän tulee viemään meidät satamaan. Tätä voi todellakin kutsua palveluksi!

Näyttelyssä tuomari olikin sitten tosi nopea ja meidän pelkomme Kodan pöydällä lettuilusta häipyi kun huomasimme tuomarin ottavan koiran pöydälle, kurkkaavan hampaat, kävelyttävän ringin ja edestakaisin ja pois vaaleanpunaisen nauhan kera. Muunvärisiä mitteleitä oli luettelossa 17 eli todella paljon yleiseen määrään verrattuna. Koda oli ainoa urosjunnu ja tuloksena oli JUN ERI1 JUN-SERT JUN-VSP PU4 eli junnuserti, jota lähdimme hakemaan, tuli. JES! Myös muilla reissulaisillamme matka sujui täydellisesti: 4 uutta Eestin valiota cacibien kera (Pirjo, Juudit, Tico ja Ilmo) ja yksi Eestin junnuvalio (Skiddy). Tico oli myös mv mitteleiden ROP, Ilmo mu-ru ROP  ja Skiddy valk ROP eli olisiko reissu voinut paremmin mennä!!!!

Kotimatkalla sitten taas sama rumba laivassa: koirat hyttiin boxeihin ja kahta tuntia kuluttamaan. Kotimatkalla oltiin kyllä jo aivan väsyneitä, kotona puolen yön jälkeen. Ei kyllä käynyt kateeksi Maritaa ja kumppaneita, kun joutuivat vielä ajamaan Turkuun, olivat olleet kotona vasta 2.30.

Mutta: tulokset olivat kyllä niin hienot että väsymys unohtui :)