Meillä olikin sijainen treeneissä vetämässä ja mikäs siinä, aina on uudet näkemykset tervetulleita. No, haastetta saatiinkin paljon enemmän kuin normaalisti, sillä tehtiin muutama pitkähkö rata, jossa paljon siksakkeja, takaa kiertoja, vaikeempaan putken päähän menoja ja muita ihmeellisyyksiä. Hieman oli itse välillä ulalla, minne pitäisi mennä mutta onneksi Jekku on niin ihana ohjattava, ettei mun sekoiluista turhaan stressaa, katsoo vaan, että minnehän se mamma nyt oikein haluaa...

Mutta, kaikkiaan meni hyvin, Jekku on kyllä niin taitava!

Ennen agilityä juoksutettiin Jekku ja Koda lumihangessa (itsekin rämmittiin siellä polvia myöten...). Loppupolulla Koda teki jotakin, mitä ennen ei olekaan kokeillut eli karkasi toisen koiran luokse, ei räksyttänyt, meni vain katsomaan kaveria. Ainoa huono puoli oli, että kaveri oli uros, joka ei kovin innoissaan Kodaa suvainnut, vaan yritti käydä kiinni. No, onneksi mitään ei kuitenkaan tapahtunut ja Kodakin tuli takaisin kun Nea lähempää kävi anteeksipyydellen hakemassa.

Sieltä sitten pakoputki punaisena taas Kodan tokoon Malminkartanoon, jossa olikin lappu ovella, ettei hallia voi käyttää sortumavaaran vuoksi ja treenit peruttu. Paskat! Olihan siitä infoa tullut myös sähköpostiin pe klo 17.25 mutta mehän olimme jo agilityyn matkalla. Hieman siis potutti, just kun Kodakin oli valmiiksi väsytetty tokoa varten sopivasti. Saapa nähdä, saadaanko korvaava tunti, olisi ollut kurssin viimeinen kerta.