Pitkästä aikaa päästiin Jekun kanssa agitreeneihin, viimeksi kun olin kipeenä... Ensin otettiin yksittäisiä tehotreenejä eri esteille eli A:lla namialustan häivyttämistä, putkea eri kulmista, rengasta ja keppejä. Jekku alkoi loppupeleissä hiffaamaan jo, että A:lle voi oikeasti jäädä myös ilman namialustaa, putki on Jekulle iisi mistä kulmasta tahansa (kunhan se ei ole musta...), rengas menee hyvin ja kepitkin menee hyvin, kunhan itse ohjaan kunnolla ;)

Sitten tehtiin rataa: hyppy-hyppy-putki-hyppy-takaahyppy-putki-hyppy. Ekat kaksi hyppyä oli melko peräkkäin ja jätin Jekun niiden taakse ja menin itse valmiiksi putken lähelle blokkaamaan ensimmäisenä olevan menoaukon, koska piti mennä kauimmaisesta aukosta sisään, se onnistui hienosti ekalla kerralla mutta tokalla Jekku päätti ettei haluakaan mennä mustaan pimeään putkeen, onnistui kuitenkin sitten kun aikamme hinkattiin. Putkelta hyppy vaakasuorassa menosuuntaan nähden meni hyvin, samoin seuraava hyppy takaa mutta sitten taas putkelle itse mokasin kun en muka kerennyt ottamaan Jekkua takaa haltuun vaan hieman haahuilin, no, sekin onnistui sitten tokalla kerralla, viimeinen hyppy meni hienosti. Ekoilla hypyillä Jekku tuli vauhdilla ja menee tosiaan juuri niin lujaa kuin itse juoksen. Omituinen otus mutta itse pitäisi tosiaan päästä paljon lujempaa ;) Juoksuharjoitukset siis pitäisi saada aikaiseksi ohjelmaan, josko sitten yrittäisi kun lumet sulaa ;o

Treenejä ennen kerettin hieman juoksuttamaan Jekkua ja Kodaa pellolla ja joen rannassa vapaina, ihanaa kun molemmat tulee takaisin salamana, kun vain huutaa. Agista sitten suoraan Malminkartanoon Kodan tokoon, josta enemmän treeniblogissa.