Nikin tokalla kerralla kerrattiin ensin pikku-A:ta ja otettiin sitten normaali iso A testiin ja tokihan Niki sinne pinkaisi ihmettelemättä, onhan se sitä joskus Ojangossa jo kokeillutkin. Uusina esteinä tällä kerralla sitten keinu, rengas ja pituus.

Keinua harjoiteltiin viemällä koira tiukalla hihnalla keinulle herkkuja koko ajan syöttämällä ja sitten autettiin keinu alas hiljaa koiraa koko ajan syöttäen. Ekalla kerralla Niki meni ilman mitään ihmettelyjä keinulle mutta tokalla kerralla alkumatkalla piti hieman venyä ja miettiä, uskaltaako. Nakkien avulla sitten meni kuitenkin, ja sen jälkeen aina vain paremmin.

Rengas oli Nikille ihan iisi, sitäkin kun muutamaan otteeseen on Ojangossa jo viime kesänä hypitty, samoin pituus oli tuttua kauraa. Pituudella tosin Niki pomppasi korkealle ilmaan, oli hieman hassun näköinen kun pituudella pomppasikin korkeutta ;)

Ja se kontakti taas kerran oli aivan uskomattoman ihmeellistä, Iitu kuljetti A:lle Nikin vapaana, eikä edes vilkaissut ohi tulevaa toista urosta. Jes, kyllä siitä todellakin olisi kisakoiraksikin Inkun kanssa. Symbioosi toimii todella uskomattomalla tavalla :)