Perjantaina 2.4. suuntasimme Mitteliyhdistyksen järjestämään jalostustarkastukseen Hiekkaharjuun. Hiukkasen kyllä jännitti kun tarkin tekijä on niin äärettömän tarkka ja ankara tuomaroidessaan näyttelyissä. Ensin oli Jekku ja muuten tuli kehuvaa tekstiä mutta rintakehästä oli jotakin pientä sanottavaa, joka kuulemma sitten sekin on yleensäkin mitteleillä puutteellinen, mitteli kun ei ole mikään rintakehärotu. Myös kintereet olivat hieman löysät. Sain myös infoa, kuinka venytellä Jekun takajalkoja, jossa yksi jänne tuppaa kinnaamaan niin että takajalat hieman ovat länkisääriset. Nyt vain venyttelemään suoraksi :) Vitsaili, että Jekku on ainoa oikean värinen täällä vääränväristen joukossa, itse kun tykkäsi tuollasista porokoiran värisistä ja muutenkin bläkkäreistä ;) Välissä oli sitten yksi mitteli, jonka jälkeen tuli Hipun vuoro. Hippu sai todellakin hienoa henkutusta, mm että on ainoa mitteli, jolla oikeasti on rintakehäkin ja että juuri tällaisia uroksia pitäisi jalostukseen käyttää enemmän! Paperit toivottavasti saadaan pikapuoliin, niin voi lukea tarkemmin siitä kun ei puoliakaan muista....
 

Illalla oltiin vielä Kodan viimeisessä tokossa, jossa Koda taas oli kuin paraskin tokokoira. Siitä enemmän treeniblogissa. Lauantaiaamuna starttasimme sitten Joutsaan pääsiäisen viettoon. Marja-Leenakin käväisi sunnuntaina kylässä ja aiheutti taas Hipun täydellisen sekoamisen. Hippu ei tiennyt miten päin olisi kun oli niin mielissään Marja-Leenan näkemisestä :)

Maanantaina kotiin, jossa odottikin sitten viesti, että Nikistä on tullut isoisä eli Sulon ja Lillin pennut olivat syntyneet sunnuntaina myöhään illalla: kaksi kirjavaa pentua. Oikein kauniin värisiä vauvoja olikin teini-isä saanut aikaiseksi.