Hieman jännitti meno treeneihin, kun ryhmä tulisi olemaan uusi, samoin treenikaverit, ainoastaan yksi vanhasta ryhmästä olisi sama. Uudessa ryhmässä ainoastaan mini ja medikoiria, mikä tosin on hyvä asia, ei tarvitse niin paljon nostella rimoja :) Uusi ope osoittautui oikein mukavaksi, samoin  muut ryhmäläiset. Ryhmässä rotukirjoa taas riittää: borderterrieri, jack russel terrier, sheltti, islanninlammaskoira, vesikoira, koikkeri...

Haastetta saatiinkin heti, kun tehtiinkin kokonaista pitkää rataa, ensin alkupää, sitten loppupää ja viimeisenä koko pitkä rata. oli taas meikäläisen muisti koetuksella mutta onneksi rata eteni suhteellisen suoraviivaisesti ja selkeästi esteeltä seuraavalle, niin dementikkokin pysyi mukana.

Rata muistaakseni oli jotakuinkin: hyppy-putki-hyppy-A-hyppy-hyppy-A-hyppy-putki-hyppy-A-hyppy-putki-hyppy-puomi-hyppy-hyppy - oiskohan ollut jotenkin noin...  Radalla kuulemma olisi pitänyt olla vielä pituus, rengas ja muuri, joita tosin ei kentältämme löytynyt, joten ne korvattiin lisähypyillä.

Jekku otti kontaktit tosi hienosti ja teki kauniit puhtaat radat joka kerta, viimeisellä kerralla tosin pyörähti A;n ylosnousussa piruetin kun itse leikkasin takaa, häiriintyi ilmeisesti siitä. Mutta hienosti meni kuitenkin. Nopeus taas oli hakusessa mutta pääasia, että esteet suorittaa varmasti, ehkäpä sitä nopeutta sitten joskus tulee lisää :)

Ai niin, oltiinhan me sunnuntainakin Ojangossa treenaamassa, kun Reija piti meille talvella pakkasen takia väliin jääneiden treenien ekan korvauskerran. Siellä keskityttiin pariin esteeseen ja irtoamiseen. Irtoamista pöydälle namialustan avulla ensin hypyn, sitten renkaan ja hypyn ja lopulta putken, renkaan ja hypyn takaa. Jekku ampaisi matkaan vauhdilla, sille kun tuo syöminen on niin sydämenasia ;)

Lisäksi sunnuntaina tehtiin keinua ja takaakiertoja. Takaakierrot meni Jekulta oikein mainiosti. Myös keinulle Jekku menee oikein hienosti, tosin näytti jo alkavan odottamaan ennen puoliväliä, että Reija laskee keinun, kun niin teki ensimmäisilläkin kerroilla. Mutta eiköhän se keinu saada (toivottavasti) Jekulle kuntoon muutamalla lisätreenikerralla. Itsekseni tein vielä keppejä ja ne sujuu hienosti, kun  sisälle ohjaan namialustan avulla ja kädellä hieman autan pujotteluissa.

Oikein tyytyväinen siis treenien antiin molemmilla kerroilla