Jatkokurssi alkoi totuttuun tapaan lämmittelyllä ja koiran herättelyllä "tässä"-käskyjen avulla käteen tulemaan. Ensimmäisellä kerralla otettiin pelkkiä yksittäisiä esteitä, niistä ensimmäisenä hyppyä, ensin yhden, sitten kahden hypyn sarjaa. Nikille hypyt ovat se juttu, mistä tykkää kovasti mutta varmaan mulla todellakin loksahti suu apposen auki, kun Iitu jätti Nikin hihnattomana istumaan ensimmäisen esteen taakse ja käveli toisen esteen taakse kutsumaan Nikiä. Hitto, sehän todellakin pysyi siinä istumassa niin kauan kun Inkku kutsui :o En olisi kyllä ikinä tähän Nikin pystyvän. Ei aiettakaan varastaa eikä lähteä mihinkään muuallekaan! Jes, mikä mies!

Hyppyjen jälkeen otettiin A:ta ja sinnehän Niki kiipeää oikein innokkaasti ja tekee hienon alastulon kontaktille. Saapa nähdä, tuleeko Nikistäkin samanlainen A-hullu kuin Hippu ja Jekku...

A:n jälkeen vuorossa oli rengas, jolla Niki päätti, ettei sen läpi voi kertakaikkiaan mennä, siinä on ihan satavarmasti joku näkymätön este, ettei läpi pääse ;) Aikansa Iitu houkutteli mutta kun ei niin ei, Niki kyllä laittoi kuononsa renkaan sisälle mutta ei suostunut hyppäämään. "Ope"kin yritti isommalla nakkipalalla houkutella mutta tuloksena oli vain Nikin perääntyminen haukkumaan "ope"lle. Hassu mies! Kävelin sitten renkaan luo ja nostin Nikin siitä läpi ja kas kehveliä, sen jälkeen Niki olikin sitä mieltä, että ihan piece of  cake ja loppukerrat hyppäsi nätisti renkaan. Mies on siis aina mies :)

Viimeisenä oli vuorossa putki, jonne Niki meni kun putki laitettiin suoraksi. Kaariputki oli ilmeisesti jo unohtunut alkeiskurssilta, kun sitä ei siellä tehty kuin ensimmäisellä kerralla. Mutta meni kuitenkin putkeen, siitä sekin sitten lähtee :)

Kaikkiaan aivan mielettömät treenit ja ennen kaikkea se saumaton yhteistyö, mikä noilla kahdella on! Niki on kuin pieni lauhkea lammas, joka seuraa Iitua ehdoitta ihan minne vain ja jää odottamaan kun Iitu käskee :) Nosti kyllä päätään taas se mietitty tokoilu Nikin kanssa, noista kahdesta voisi tulla siihenkin tosi hyvä parivaljakko. Kunhan lumet sulavat...