Kaikki kiva loppuu aina liian pian ja niin koitti tämänkin kurssin viimeinen kerta :) Sekä Niki että Iitu olivat molemmat oikein energisellä ja hyvällä tuulella...

Enimmäisenä otettiin käsittelyyn pussi, jota ei olekaan tehty kuin alkeiskurssilla kerran. Toki aluksi pidettiin kangasta ylhäällä mutta parin kerran jälkeen Niki puskikin jo täysin itsenäisesti pussin läpi. Mieletön mies, meillä kun nämä kaksi muuta ei oikein pussista välitä, se kun ilmeisesti tuntuu herrojen mielestä niin ällöltä korviin ;) No, Niki menee hienosti vauhdilla pussin :)

Odottaessa Iitu otti sitten A:ta, hyppyjä (jotka viimeksi olivat Nikille pelottavia...), takaakiertoja ja putkea (joka myös pelotti viimeksi...). Nyt meni putkeen hienosti, kun namilautasella oltin toisessa päässä vastassa. Lopuksi tekivät vielä pari pientä rataa (A-hyppy-hyppy-hyppy-putki), joka meni oikein hienosti.

Niki pysyi koko treeniajan todella hienossa vireessä ja kuulolla ja tekemisen into oli todella kova. Selvästi kyllä huomaa Nikistä, että tämä on se Nikin juttu, jota haluaa jatkossakin tehdä. Harmi, ettei onnistuttu pääsemään seuramme alkeiskurssille nyt keväällä, syksyllä uusi yritys. Pitää nyt miettiä, raaskisiko kuitenkin maksaa taas yhden kolmen kerran lisäkurssin, kun parivaljakko kuitenkin niin nauttii tästä tekemisestä. Ojangossa käydään kuitenkin varmasti itseksemme treenaamassa!