Treeneissä keskityttiin lähinnä ohjauskuvioihin ja turhien sekuntien karsimiseen radalla. Ensin otettiin neljä vierekkäistä hyppyä, joissa ensin välistävedot jokaisella hypyllä, sitten takaakierrot jokaisella ja vielä kierros edestä-takaa-välistäveto-edestä-taka. Sitten otettiin välistävetoja ja takaakiertoja neljällä neliöön laitetulla hypyllä. Jekku meni kaikki tosi hienosti, seuraa tarkkaan kättäni, kun käsi on kaukana, myös Jekku kaukana ja kun taas tuon käden lähelleni, myös Jekku tulee lähelle. Siis aivan mielettömiä olivat nuo kaikki Jekulla. itsellä taas vaikeampia nuo "väärällä" kädellä tehtyinä eli ohjaus oikealla kädellä mutta meni sekin ihan ok, vaikka vaatiikin itseltä vielä treenaamista.

Lopuksi otettiin lyhyt radanpätkä, jossa ensin kaksi peräkkäistä hieman viistosti olevaa hyppyä, josta sitten vasemmalle viereen hypylle takaakierrolla ja takaisin edellisen hypyn edessä olevalle A:lle. Tässä itse hieman olin myöhässä ja Jekkuhan yritti sännätä A:lle (lempiesteelleen) mutta hienosti kaarsi takaisin, vaikkakin pitkällä kaarroksella, viereiselle hypylle takaakierrolla, sitten A:lle ja alastulon namialustalle.

Itseksemme otimme vielä keppejä ja hienosti nekin menevät Jekulla, tosin hitaasti ja käsiohjausta tarvitsee. Mutta kunhan keppivälit varmistuvat, otetaan vauhtia lisää. Pääasia kuitenkin se puhdas suoritus, turha hätäillä vauhtia vielä kun kepit ei satavarmat. Myös keinua kokeiltiin muutaman kerran ja sille menee jo upeasti, kiipeää keskivaiheen yli, jonne pysähtyy etupää matalana odottamaan keinun laskeutumista, ottaa hienon kontaktin loppuun ja sitten jatketaan matkaa. Tokihan me muitakin kokeiltiin, ettei Jekulle liian rankaksi treenit tule eli lempiesteitä A ja puomi ja se kontakti alastulossa on kyllä täydellinen pysähtymisineen :) Myös putkea ja rengasta otettiin muutaman kerran ja näyttääkin siltä, että Jekulla alkaa nuo esteet olla hienolla mallilla. Pussia ei meillä radalla koskaan ole ollut ja luulen, että se onkin sitten se vaikein este Jekulle, sitä kovasti toivoin radalle, joten eiköhän me sekin joskus sinne saada lainaan toiselta kentältä :) Mutta tästä on hyvä jatkaa etenemistä