Taas saatiin oikeaa tehotreeniä, kun paikalla vain kolme koirakkoa :) Aluksi otettiin pieni radanpätkä, jossa muutama ohjauksellisesti vaikeahko haaste itselle. Rata aloitettiin kahdella peräkkäisellä hypyllä, josta 90 asteen kulmassa hypylle takaakierrrolla ja taas seuraavalle hypylle 90 asteen kulmassa suoraan, sieltä taas tiukasti 90 astetta oikealle putkeen, josta ulostuloon nähden suoraan hypylle ja viimeiseksi 90 asteen kulmaan kahdelle viimeiselle hypylle. Itse mokasin kaksi ensimmäistä helppoa hyppyä, ja hukkasin Jekun taakseni, jonka seurauksena ei mennyt takaakiertoon ollenkaan vaan hyppäsi suoraan. No, ei kun uusiksi ja menihän se, kun vain itse ei hukkaa herraa ;) Jostakin syystä ei myöskään halunnut irrota putkeen kuten kuvittelin vaan jouduin viemään melko lähelle putken päätä ja kiirehän siinä sitten tuli seuraavan hypyn jälkeen... No, pari hinkkausta ja hienosti meni :)

Itseksemme otettiin sitten väliajalla putkeen irtoamisia, kontakteja ja välistävetoja/takaakiertoja ja hienostihan ne meni :) Sen jälkeen otettiin Reijan kanssa keinua ja kyllä, Jekku menee keinulle, tosin ei lujaa, vaan normaaliin tapaan hitaasti ja harkiten. Pääasia, että tekee sen, nopeutta saadaan sitten, kun saadaan keinu satavarmaksi.

Uutena otettiin merkkaaminen ja pakkovalssi, jossa en ymmärtänyt, miksi piti antaa kaksoiskäsky (tule - tässä), koska ei radallakaan näin  tule olemaan. No, sama tuo, näillä mentiin ja Jekku ymmärsi asian :) Itsekseni sitten vielä harjoittelin tätä muutamaan otteeseen. Itsekseni otin vielä pari kertaa kepit ja ne menevät hienosti, vaikka hitaasti. Hieman nopeutin omaa menemistäni ja hienosti silti kiersi, ei häiriintynyt nopeuden lisäämisestä, hyvä näin :)

Kaikenkaikkiaan siis varsin hyvät ja onnistuneet treenit omasta mielestäni, ja Jekku todella toimii!