Eipä ole tullut taas muutamaan viikkoon päivitettyä mitään, joten tässä lyhyt katsaus kesäkuun alun tapahtumiin :)

Kesäkuun alussa käytiin Eestin voittajassa, jossa lauantaina Nikille ERI1 ja Kodalle EH2. Sunnuntain ryhmiksessä sitten Nikille AVO ERI1 SERT PU1 VSP ja Kodalle JUN ERI1 JUN-SERT ROP-JUN PU2 ja tuli näin ollen Eestin junnuvalioksi :) Koko Eestin reissu oli kyllä sellaista veivausta ja vatkausta, laivalle kerkesin ilmoittamaan jo kolme eri auton rekkariakin kun ensimmäinen auto joutui kolariin ja meni lunastukseen, uusi ostettu auto ei kerennytkään rekisteröityä uudelle omistajalle ja lopulta matkaan meidän autolla minä kuskina. No, taas tuli todettua, että vaikeuksien kautta voittoon :) Tallinnassa ajaminen ei ollut mitään sen kummempaa kuin Hesassakaan, ainoastaan pelko auton puolesta yöaikaan oli aiheellinen: sunnuntaina lähteissämme viereisen auton takaikkuna oli rikottu kun oli suojapeite ollut takaosan peittona, olivat pitkäkyntiset halunneet nähdä sinnekin. Meillä oli luukut auki, ei tarvinnut rikkoa ikkunaa auton lokeroihin nähdäkseen ja auto tyhjänä. Mutta kokonaisuutena taas oikein mukava reissu ja hakemamme tulokset saatiin, voittaja-titteleistä viis :)

Perjantaina ennen Eestiin lähtöä kävin työpaikkahaastattelussa ja laivamatkalla sainkin mukavan puhelun: minut oli valittu tehtävään, työt alkavat sitten jo heti ma 14.6. Ensi töikseni sitten anoinkin 4 päivää virkavapaata ;) ja lupasivat ne myöntääkin. Kaksi päivää heinäkuulle ja kaksi päivää elokuulle.

Tiistaina sitten lähdettiin Joutsaan, olihan ainoa tilaisuus olla minullakin siellä nyt sitten kesän aikana arkipäivänä. Matkalla eläinlääkäristä soitettiin ja kerrottiin, että Nikin ja Kodan rabies vasta-ainetestien tulokset olivat tulleet ja molemmat kunnossa. Jee, nyt voi alkaa suunnittelemaan reissua Norjaan, Ruotsiin tai vaikka Tanskaan :)

Perjantaina 11.6. käväisimme sitten Nean kanssa Lahdessa Kodan silmä- ja polvitarkissa. Tulokset olivat hienot: terveet silmät ja polvet 0/0, kehuipa vielä polvia erityisen napakoiksi :)

Eli kaikkea kivaa sattunut ja tapahtunut :) Agilityt jäivät väliin mutta ensi viikolla sitten taas mennään. Sitten onkin vuorossa jo SM Kisat seuraavana viikonloppuna ja pääsee tekemään omalta osaltaan huippukisoja :)