Kuten otsikko jo kertoo, helle oli melkoinen agilityssämme :) Kotona jääkylmällä vedellä kasteltu jäähdytysloimi oli siis todellakin tarpeen, vaikka Jekku siitä ei kovinkaan innoissaan ollut. Samoin päähän laittamani vesi ei selkeästi herraa miellyttänyt ;)

Taisi kyllä olla ohjaajallakin jo auringon pehmittämä pää kun nakit unohtui kotiin. Onneksi ihanat treenikaverimme lainasivat meille nakkeja enshätään ja isäntä pinkaisi tuomaan omat nakkimme fillarilla, onneksi matkaa vain 4 kilsaa...

Mitä me sitten tehtiin? Muisti jo hieman heikko eilisen osalta mutta ensin aloitettiin pätkällä, jossa hyppy, jonne piti jättää koira tosi vinoon, jotta osuu seuraavalle esteelle oikein (putki). Putkelta matka jatkui kahdella hypyllä kaariputkelle, josta jatkui suoralle putkelle, hypylle ja puomille. Ekan kaariputken jälkeen koiralla huonosti ohjattuna myös valinnaisena puomi ja samoin ennen puomia huonolla ohjauksella olisi hyvin mennyt harhautusputkeen puomin sijasta. Jekku meni molemmat kompapaikat oikein mallikkaasti ja teki vielä puomilla kauniin pysähdyksen kontaktille, jes!

Toinen pätkä alkoikin sitten edellisellä pätkällä viimeisenä olleen puomin lopusta ikään kuin jatkuisi suoraan ratana eteenpäin. siitä hyppy, takaakierto hypylle ja tiukka vasen A:lle. Ekalla hypyllä harjoiteltiin valssaamista ja persjättöä ja takaakiertohypyllä lisäksi vielä jaakotusta, joka kyllä ohjaajalla menee ihan yli hilseen. No, onnistui se sitten viimein kuitenkin vaikka vaikeuksia tuottikin. Jekku teki taas aivan äärettömän hienon kontaktin A:lla.

Itseksemme ei mitään otettukaan kun ilma oli niin helteinen, väliajat vain odoteltiin rauhassa loimi selässä omaa vuoroa ja juotiin vettä :) Hienosti Jekku kyllä tuossa helteessä jaksoi innostua radan tekemisestä, aivan mieletön mies :)