Olipas helteinen ja mukava viikonloppu, lämmintä 28-30 astetta. Perjantaina lähdimme maalle Joutsaan viikonlopun viettoon ja lauantaina ystäviemme vuokramökille Haukivuorelle, jossa cityssä markkinat. Ja kuten arvata saattaa, koko kylä oli liikkeellä, kun kerrankin jotakin tapahtuu. Siellä mummoja väistellen onnistuimme käymään kaupassa ja sitten mökille kesäpäivän viettoon.

Koko päivä oltiinkin sitten ulkona ja koirat saivat nauttia vapaana juoksemisesta, Niki tosin pitkässä hihnassa, se kun on niin kova poika metsästämään kaikkea mahdollista. Pääsi kuitenkin siinäkin juoksemaan sydämensä kyllyydestä. Välillä pojat pinkoivat täysiä pitkin pihaa, sitten taas varjoon huilimaan. Hipulle tosin tuotti ongelmia päikkäripaikan löytäminen, kun on tottunut nukkumaan "turvassa" sängyn alla yleensä ;) Illalla kotiin matkasi väsynyt autollinen koiria ja eipä voi kehua omistajiakaan pirteäksi seitsemän tunnin helteisen ulkoilun jälkeen...

Olipa mukava päivä, ruoat valmistuivat grillissä, itse siirrettiin vilttiä vain aina varjon mukaan ja muuten vain nautittiin elämästämme. Kiitokset Outille ja Kimmolle, että saatiin vierailla mökillä. Niki vahti Nettaa haukan lailla ja ilmoitti aina kun Netta lähti konttaamaan, ettei vain katoa minnekään ;)

Mielenkiintoisia pikkuisia hiekkateitä matkasimme mökiltä takaisin Joutsaan, hieman meinasi välillä tosin iskeä uskonpuute navigaattorin ohjeisiin mutta lopulta putkahdimme Kangasniemeen :) Menomatkaa isoja teitä pitkin kertyi 125 kilsaa ja pikkuteitä takaisin vain 87 kilsaa eli huima ero kilometreissä, tosin ajassa varmaankin melko lailla sama, mutta tulipahan nähtyä taas uusia hienoja maisemia :)