Nealla konfirmaatiopäivä ja kiirettä pitänyt koko viikon helteisessä säässä leipoessa ja ruokia valmistaessa. Jokseenkin hikinen ollut olo joka ilta. Lisäksi vielä Jokke maalannut kämppää, joten kaikki ollut hujan hajan, saanut hyppiä tavaroiden yli. Hienosti kuitenkin koirulit ovat sekamelskassa omat reittinsä löytäneet. Nyt ihanat uudet värit kämpässä :)

Aamulla puoli kahdeksan jälkeen Raija haki Nikkeroisen mukaansa Karjaalle näyttelyyn, Raijalla mukana Nikin sisko Pimu. Molemmilla toiveissa serti FI MVA:ta varten ;) Toiveet olivat korkealla, varsinkin kun mv mitteliuroksia ei paikalle olisi tulossa kuin kolme... vaan eipä se ole tietty koskaan meillä niin helppoa sen viimeisen sertin saaminen, olisi näemmä taas kerran pitänyt hakea valioksi ensin jossain vinkuintiassa, jotta olisi Suomessa valioitunut yhdellä sertillä. Kieltämättä kyllä ottaa päähän, että tuomarilta herui "vain" vara-serti, ei sitä toivottua oikeaa. Sama kävi Pimulle eli molemmat hiukka vit...ttavat...

No, olihan reissussa tietty hyvääkin eli Niki oli käyttäytynyt Raijan kanssa oikein mallikkaasti, ei örpännyt kenellekkän, antanut tuomarin tutkia ja jopa mitata ihan mukisematta ja olipa jopa heiluttanut häntäänsäkin pöydällä tuomarille :) Kehän jälkeen jopa oli nuuskinut sertin napannutta kilpakumppaniaan (siis urosta :o)  ilman mitään rähinöitä. Ihan mieletöntä tuolta rähinäkallelta!

Aamulla ennen kirkkoon lähtöä soitti Arja, joka kertoi Nean parhaasta rippilahjasta: Pipa oli synnyttänyt aamuyön tunteina 6 pentua Hipulle, kolme urosta ja kolme narttua. Ensimmäisenä syntynyt narttu tosin kamppailee eloonjäämisestään, oli vain 90 grammainen syntyessään eikä oikein osaa syödä ilman apuja. Toivottavasti tämä pieni kermatyttönenkin saa kiinni elämänlangastaan ja selviää. Loput pennut olivat kirjavia (4: 2 poikaa ja 2 tyttöä) ja viimeinen poika sellainen oranssi, jolla ikään kuin blällärimerkit, paitsi kulmissa. Mielenkiintoista nähdä, minkä väriseksi tämä kummajainen muuntuu...

Nean rippijuhlat sujuivat hienosti hikisestä helteestä huolimatta, varjossa 30 astetta. Oli ripillepääsijöillä hiukka hiki alboissaan. Neito sai mieluisia lahjoja ja mukavaa oli nähdä kaikkia sukulaisia, ystäviä ja tuttavia, jotka paikalle pääsivät, yhteensä meitä oli 21. Oli tosi mukavaa, joten kiitokset kaikille paikalle päässeille. Muutama kutsutuista ei päässyt paikalle, kuten Nean sylikummi, mitä harmittelimme. Mutta aina vain ei kaikille käy. Toivottavasti hekin pääsevät pikapuoliin käymään meillä! Mutta siitä huolimatta: kertakaikkisen onnistuneet juhlat!

Muokkaus 13.7.: Kerma pentu nukkunut pois eilen aamupäivällä, oli sen verran ohut pienen neidon elämänlanka ettei jaksanut sinnitellä :( No, onneksi vielä on viisi terhakka pikkumittelinalkua :)