Eli eilen (ke 25.8.) meillä agsatreenit Napsun kanssa epävakaisessa säässä, joka kuitenkin lopulta osoittautui kuumaksi ja kosteaksi keliksi, vaikkei vettä tullutkaan treenien aikana kuin muutama pisara silloin tällöin.

Aiheenamme oli ennakoiva ohjaaminen eli taas saatiin todella hyviä vinkkejä siitä, miten koira ohjataan jo estettä ennen oikeaan kulkusuuntaan seuraavalle esteelle ja jopa minä osasin tehdä ne... Muutamassa kohdassa tehtiin tiukkaa vekkiä, jotta koira kääntyi oikeaan suuntaan ja joissakin vietiin liioitellun pitkälle, jotta kulma saatiin oikeaksi seuraavalle esteelle. Jekku vastaa todella hyvin joka ikiseen ohjausliikkeeseen ja vastasi jopa, vaikka itse käytin väärää kättä, meni silti aivan mielettömän upeasti :)

Pari kertaa kerkesi puomille kun tarkoitus oli mennä putkeen mutta pienellä oman ohjausliikkeen muuttamisella putki osui hienosti herran näköpiiriin ja sinne mentiin. Putkeen irtoaminen alkaa olla jo huippuluokkaa, hakee putken melkein mistä kohti vain, kunhan putki on näkyvissä :)

Pelkokohta itselle oli radalla oleva pussi mutta ajattelin kuitenkin käskyttää herran pussiin, josko vaikka onnistuisi, se kun on aina nostettu ne pari kertaa, jota kokeiltu ja vitsi, Jekkuhan sukelsi hienosti läpi pussin ilman mitään ihmettelyä. Pätevä jätkä!

Edelleen Jekulla hieman herkkä lähtölaukaus, pari kertaa varasti lähdössä mutta aina palautin takaisin ja alkoihan sekin taas lopulta palautua herran mieleen, että ennen lupaa ei todellakaan lähdetä radalle.

Kokonaisuutena oikein onnistuneet ja mukavat treenit ja Jekku taas kerran aivan mielettömän hyvä, vaikka hidas onkin. Nyt meillä ei periaatteessa olisi kuin keppien varmuuden lisäämistä niin olisi kisavalmiskin. MUTTA mistä ihmeestä herraan saisi lisää vauhtia, Jekulla kun ei koskaan ole kiire ;) No, eipä se kisaaminen ole todellakaan se tärkein juttu, tärkeintä on yhdessä hauskan pitäminen ja touhuaminen ja molemmat nauttivat treeneistä, se on pääasia