Taas kerran menojalkaa vipatti ja niin laiva irtosi satamasta perjantaina iltapäivällä :) Tallinnassa kerrankin illalla runsaasti aikaa shoppailuihin ja yhtä jos toista hyödyllistä tarttuikin mukaan. Illalla lenkkeiltiin kunnon iltalenkki ennen nukkumaanmenoa, jotta Niki ei kuuntelisi liikaa ääniä hotellin käytävältä ja saisi yöllä nukuttuakin.

Aamu valkeni melko pilvisenä mutta aurinko alkoi paistamaan sitten lopulta ennen kehiä. Nikillä olikin hyvät mahdollisuudet kehässä kun oli ainoana urosmittelinä ilmoitettu, vastassa vain narttu. Lauantaina tulos olikin hieno PU1 CACIB ROP, sertiähän Niki ei voinut ottaa kun sai sen kesällä ja valioitui heinäkuussa vikan Suomen sertin saatuaan. Ryhmiinkin jäätiin mutta totuttuun tapaan siellä ei pahemmin pikkumitteleitä noteerattu :)

Illalla käytiin syömässä hotellin ravintolassa ja uni maistuikin taas illalla pitkän lenkin jälkeen mainiosti.

Yön tuulisten sateitten jälkeen sunnuntaiaamu olikin melko viileä. Sade älysi onneksi pysyä poissa, vaikka tuuli olikin niin kova, että lennätti jopa pyörillä olevan häkin mukanaan ja riepotteli kovaan ääneen kehän nauhoja.

Kehässä taas samat koirat ja tuomari oli kyllä mainio, kun meni ihmettelemään hetkeksi Nikiä, palasi sitten kehäsihteereiltä jotakin kysymään ja sitten takaisin arvostelemaan. Sunnuntain tulos oli muuten sama kuin lauantaina mutta Niki VSP. Tuli kyllä mieleen, että mahtoikohan tuomari käydä kysymässä kehäsihteeriltä, onko Nikin väritys ollenkaan mittelin rotumääritelmän mukainen, kirjavia kun ei kaiketi pahemmin tuolla Keski-Euroopassa näy  :)

Kotimatka olikin tällä kertaa onneksi buukattu jo 17.30 laivaan. Kotona illalla väsyneet mutta onnelliset matkaajat :) Oli kyllä mieletön fiilis, kun Niki sai kaksi cacibia, vaikka karvat todellakin taas jossain muualla kuin Nikissä :) Nyt sitten olisi taukoa lähes vuosi ennen kuin voi sitä viimoista cacibia lähteä metsästelemään jonnekin rajojemme ulkopuolelle ;)