Viime viikon (15.9.) treenit jäivätkin minulta väliin työmatkan vuoksi mutta eipä hätää, Jekku kyllä pääsi Nean kanssa treeneihin, joissa tosin vettä tuli taivaan täydeltä. Siitä enemmän Hipun treeniblogissa :)

Nyt olikin sitten molemmilla intoa taas kun kelikin suosi: ei ollut liian kuuma eikä satanut. Treenien teemana oli sylkkärit ja pois päin käännökset, joita tehtiin vain muutamalla esteellä, jotta saatiin kunnon treeniä aiheista. Sylkkäri osoittautui melko yksinkertaisesti, jopa ohjaajalle meni se jakeluun ;) Pois päin käännös olikin sitten vaikeampi toteuttaa oikealle sekä ohjaajan että ohjattavan. Jekku teki hienoja piruetteja käännöksissä ;) Vasemmalle kääntyi oikein nätisti. Pitää siis harjoitella oikealle päin tätä käännöstä :)

Muuten molemmilla oikein into päällä ja hienoa rataa tehtiin :)

Jekku ei sitten päässyt laakereilla lepäämään loppuviikollakaan, vaan torstaina suunnistettiin taas Ojankoon TehisCupin möllikisoihin. Siellä Nealla ja Jekulla kaksi starttia, joissa molemmissa tekivät hienot nollaradat ja aikaakin jäi vielä reilut 10 sekuntia ihanneajasta molemmilla kerroilla. Tulokset oikeuttivat parivaljakon sijoille 6 ja 7, joista siis tuo parempi noteerattiin. Näin saivat myös yhden cup-pisteen edellisten 4 pisteen lisäksi, vaikka eipä noilla tietysti mitään sinänsä tee, cupissa kun palkitaan vain ykkönen. Mutta hienoa työtä tekivät ja yllätyin, että myös pimeän jo tultua, Jekku teki myös mustat putket