Eli kuten otsikko jo kertookin, teimme möllikisamaiset treenit 15 esteellä, jotta kynnys mölleilemään ylittyisi. Suvin kovana toiveena olisi, että meistä kaikki olisivat kisaamassa ensi viikolla alkavassa tehis-cupissa. Meidän osalta toive toteutuneekin mutta ohjaajana en ole minä  vaan Nea ;)

Eli ensin kahden hypyn kautta puomille, josta jatko suoraan hypylle ja mutkaputkelle, tosin vaikeamman pään kautta ja siitä jatko hypyn kautta A:lle. Täsäs eka pätkä. Toka pätkä alkoi A:n jälkeisellä mutkaputkella, helpommasta päästä tällä kertaa, sieltä kolmelle hypylle propelin muodossa (jotta sai valssata tai tehdä persjätön pari kertaa...), sieltä sitten vielä hyppy loppusuoralle, jossa muuri ja hyppy. Sitten tehtiin kerran koko pätkä.

Muuten meni oikein hyvin, Jekku ei edes yrittänyt ekan putken helpompaan päähän menoa mutta tokalla pätkällä nuo valssaukset/persjätöt ei menneet ohjaajalla ihan putkeen vaan tuli pyörittyä kuin herhiläinen ja Jekunkin pasmat menivät sekaisin. Kun itse sain liikkeeni kuntoon, meni Jekkukin taitavasti kaikki :)

Oli hyvä päivä, molemmilla riitti virtaa, Jekulla jopa siinä määrin, että jouduin palauttaamaan pari kertaa lähdössä kun varasti ekalle hypylle. Näemmä Jekulla välillä sellainen mieliala, että kun kävelen pois muutaman esteen taakse ja pysähdyn, se olisi yhtä kuin lähtölupa. No, harjoittelua taas lisää, kyllä se siitä taas. Kokonaisuutena oikein tyytyväinen yhteistyöhömme

Viime viikon treenit jäivätkin väliin kun samaan aikaan Mitteliyhdistyksen mätsäri, jossa olimme töissä.