No niin, eli kuten jo otsikko kertoo, Jekun agitreenien aiheena oli pimeät putkikulmat, joita harjoiteltiin rataan sisällytettyinä. Tämä on kyllä ehdottomasti se Jekun juttu, hakee putken tosi taitavasti ihan mistä kulmasta vain, kunhan itse näyttää tarkoin, kumpaa päätä tarkoittaa.

Ensin teimme rataa, jossa hyppy - putki - hyppy - A - putki - hyppy ja molemmat putket suuakko näkymättömissä, mm A:lta joutui menemään ensin eteenpäin ja sitten takaisin 180 astetta putkeen. Jekku teki kuin unelma :)

Toisella radalla olikin sitten ensin kolme hyppyä viistottain toisiinsa nähden, josta mentiin puomille, hypylle ja tuo edellisen sama rata, mutta jatkui sitten vielä edellisen viimeiseltä hypyltä ekalla kerralla putken kautta hypylle ja tokalla kerralla suoralta putkelta kahdelle hypylle (edestä - takaa) ja vielä renkaalle.

Lopuksi tehtiin vielä keinua, joka Jekulla todella hyvin hanskassa ja keppejä, joilla herra ei kestä minun edistämistä yhtään vaan jättää heti tekemättä keppivälin. No, keppejä harjoitellaan, kyllä ne siitä sitten joskus, mikäpä kiire meillä olisi :)

Ensi kerralla toivottavasti saamme kentälle myös pussin, jota pahemmin ei ole harjoiteltukaan vielä ;)

Kokonaisuutena oikein mukavat treenit, hienoa työtä teki Napsukka ja ohjaajakin oli ihmeen hyvin kartalla, mitä on tekemässä...

Alkuviikosta mainittakoon vielä, että Nea ja Jekku olivat tiistaina mölleilemässä ja tekivät kaksi puhdasta nollarataa, joilla ihanneaikakin alittui hieman, jes! Tuloksilla sijoittuivat sijalle 7/30+ (en tiedä, paljon yli 30 lähtöä oli...). Eli upeasti taas menivät. Kolmessa osarissa neljästä ottivat yhteensä 6 starttia, joista 5 puhdasta nollaa ajankin alituksella, yhdeltä radata vitonen (joka kyllä omilla silmillä oli puhdas, kun hyppäsi A:n alastulosta kontaktin jälkeen alas...), joten ei paha ollenkaan :)