Vaikka näemmä tavoitteita tälle kohta loppuvalle vuodelle ei ollutkaan tänne kirjattu, tässä pieni lyhyt katsaus kunkin koiruliemme saavutuksiin eri lajeissa kuluneen 2012-vuoden aikana, ja josko tämän perusteella myös voisi asettaa jonkinlaisia tavoitteita/toiveita tulevalle vuodelle 2013 :)

HIPPU:
Näyttely: kehiä ei kierretty kuin pari kertaa kuluneen vuoden aikana, jokaisesta tuloksena ERI, osasta myös SA tai mikä se sitten missäkin maassa onkaan ollut. Toukokuussa käväistiin viikonloppu rakkaassa länsinaapurissamme ja kotiintuomisina sieltä niin Ruotsin kuin Pohjoismaiden muotovalion arvot. Lisäksi seitsemännen maan valloittamisen kunniaksi myös MULTI CH -arvo.
Agi: keinuprojekti jatkuu, jatkuu ja jatkuu.... Normiviikkotreeneissä hyvää rataa.
Rally-toko: voittajaluokan tulokset koossa (RTK3-koulutustunnus) ja siirto mestariluokkaan, ei vielä kisattu ao. luokassa 2012. Lisäksi Rally-tokoyhdistykseltä ansiokkaasta kisaamisesta ja aktiivisesta työskentelystä lajin hyväksi kunnianosoituksena "Vuoden rally-tokojuniori 2012"-diplomi.
Toko: Tavoitteena oli päästä virallisiin kisoihin ja näin kävikin, 9.9.2012 Paimiossa ALO-luokka korkattu ja tuloksena 1-tulos, 2. sija ja samalla "2012 tokorotumestari". Muita kisoja ei kerettykään käydä kun omatkin kisat osuivat koulun tenttipäivälle.

JEKKU:
Näyttely:
myös Jekku kävi vain ihan parissa näyttelyssä, joista kaikista tuloksena ERI ja, kuten Hipulla, osasta SA:n kera. Myös Jekku oli länsinaapurin reissullamme mukana ja sieltä tuloksena niinikään Ruotsin ja Pohjoismaiden muotovalion arvot sekä seitsemännen maan jälkeen myös MULTI CH -arvo. Lisäksi Jekku käväisi kesäkuussa Tanskassa, josta myös Tanskan valioarvo taskuun.
Agi: agilityssä Jekku nousi syksyllä kakkosluokkaan ja osallistui lisäksi Nean kanssa keväällä nuorten agilityn SM-kisoihin, josta sijoituksena medien 5. sija.
Rally-toko: rallyssa kisattiin vuoden aikana vain 2 starttia heti vuoden alussa (6.1.), joista tuloksena siirto VOIttajaan ja RTK2- koulutustunnus. VOIssa ei vielä kisoja 2012.

NIKI:
Näyttely:
Niki ei kehissä kotimaassa vuoden aikana käynytkään, ainoa kehäkäyminen oli Latviassa keväällä ja sieltä kotiintuomisina viimeinkin se Latvian valioarvo. Samalla myös Baltian valioarvo.
Agility: muutama möllikisastartti Inkun kanssa ja lisäksi normit viikkotreenit ohjatussa ryhmässä. Kehitystä on tapahtunut, herra ei pitänyt esteitä kertaakaan vessana eikä muutenkaan karkaillut radalta. Osaamisen taso on kehittynyt huimasti mutta edelleen tekee kun itseä huvittaa, ja todellakin, on hyvä, kun vain haluaa.
Rally-toko: pari möllikisaa startattu ja pistemäärä jokaisella kerralla vähintään 90 sekä palkinnoilla joka kerta.

KODA:
Näyttely:
Koda kehässä kotimaassa vain kerran (PU3), ulkomailla ei kertaakaan.
Agility: kisaaminen aloitettu, taskussa 2 LUVA-nollaa.
Rally-toko: kolmella kisalla ALOsta AVOon (RTK1) ja samoin kolmella kisalla AVOsta VOIttajaan (RTK2). VOIssa ei vielä kisoja 2012.

Siinäpä ne lyhyesti lajeittain. Lisäksi vuoden 2012 ehdottomiin huippuihin kuuluu osallistuminen kesä-heinäkuun vaihteessa Agirotuun mittelijoukkueessa, osallistuvana meiltä tuolloin vielä keppejä osaamaton täysin mölli-Koda, joka kyllä ylitti itsensä kaatosadekisassa. Hauska reissu, toivottavasti ensi kesänä uudelleen :)