Hippu alkoi ontua vasenta etutassuaan sunnuntaina aamulenkillä ja kotona sitten tohtoroitiin herraa. Syyksi löytyi anturasta reikä, on ilmeisesti eilen Miian pihalla Skiddyn perässä juossut itsensä jonnekin. Mitään huutoa ei kyllä siellä päästänyt, tosin oli kyllä niin innoissaan Skiddystä, ettei varmaan mitään olisi huomannutkaan Kieli ulkona. Koska jalka tuntui olevan niin kipeä, ettei sillä voinut astuakaan, päätimme käydä näyttämässä sitä lääkärille. Lääkäri sanoi, että on sen verran pieni haava, ettei aiheuta muita toimenpiteitä kuin pari viikkoa pissatus ainoastaan nurmipohjalla, ei asvalttia eikä hiekkaa sekä jalan lepoa, jotta haava pääsee paranemaan. Tietysti myös tsekkausta, ettei mitään likaa jää haavaan ja paranemisen seuraamista.

Lääkärin jälkeen pikaisesti kotiin, koiran vaihto ja Jekun kanssa agilityyn. Nea lähti mukaan katsomaan Jekun ohjauskuvioita, kun Jekku menee keskiviikkona Hipun tuuraajaksi Nean kanssa agilityyn. Toki eivät siellä kaikkia voi tehdä, koska Jekkuhan on vasta aloittelija agilityssä...

Treeneissä tällä kertaa mukana 6 koirakkoa, 3 maxia ja 3 mini/mediä. Otettiin hieman pidempiä ratoja taas (neljän esteen) ja tällä kertaa aiheena oli koiran irtoaminen esteelle eli esteet oli kaikki suorassa linjassa toisiinsa nähden. Ensin hyppy-pituus-putki-hyppy, sitten 3-4 peräkkäistä hyppyä ja sitten vielä hyppy-rengasta, jota ei taas vähään aikaan ole kokeiltu. Lisänä keppejä ja kontakteja. Jekku on kyllä aivan älyttömän taitava ja nauttii agilitystä ihan satasella. Vauhtia Jekulla vain vielä ei liiemmin ole mutta eiköhän sitäkin sitten tule, kun saadaan kaikki esteet haltuun. On kyllä omasta mielestäni paljon helpompi opetella näin kun Jekku kuuntelee ja on kontaktissa koko ajan kuin se, että viuhtoisi menemään täysillä hösöttäen minne sattuu.