Hieman pilvisessä ja tuulisessa säässä suuntasimme agitreeneihin ajatellen, että onneksi ei ole liian kuuma. Jokke tuli Kodan kanssa mukaan häiriötreeneihin, tosin Koda ei tunnu muista häiriötä ottavan ollenkaan samalla tavalla kuin Jekku ja Niki, hyvä näin, mutta vahvistetaan sitä kuitenkin....

Ensin Reija halusi kaikilta A:n ja Jekku yli-innokkaana karkasi pari ekaa kertaa A.lle enne käskyä mutta jaksoi sitten alkaa odottamaan käskyä. Alastulokontatia vahvistettiin. Otettiin myös hyppy-A-yhdistelmää.

Sitten sai itsekseen treenata keppejä hypyllä, hyppy-rengasta ja hyppy-putki-hyppy-pöytää, vikassa ajatuksena irtoaminen. Jekku kyllä irtoaa hyvin kaikille, missä tietää namialustan odottavan eli putkeen jälkeen irtosi ihan hyvin hyppyyn ja siitä pöydälle. Paluumatkat otettiin seuraamista ja voi vitsi, mikä kontakti miehellä oli!

Viimeiseksi otettiin kavennettuja kujakeppejä, joissa ensimmäisellä kerralla Jekku jätti vikan välin tekemättä ja yritti namialustalle. Sitä sitten levennettin hieman ja meni sen jälkeen hyvin myös kun kavennettiin takaisin. Otettiin vielä vauhdilla pari kertaa ja jätettiin siihen kun meni niin hienosti.

Itsekseni kokeilin vielä S-putken-hypyn-seuraava 90 asteen kulmassa hyppy-sitten vielä takaa hyppy edelliseen 90 asteessa. Tämä ollut Jekulle aiemmin hankala mutta nyt meni aivan sikaupeesti myös tämän.

WAU, kertakaikkisen onnistuneet treenit  oli, Jekku innolla mukana, vaikka ainahan se on mutta tällä kertaa jotenkin erityisen innokkaana täpinöissään.

Kodakin pääsi kokeilemaan putkea ja vauva-A:n alastulokontaktia ja oisko mitään, minne ei nakin perässä menisi...

Ensi kerralla Reija sanoi laittavansa meille leikkimielisen kisan, sitä odotellessa :)