No niin, nyt on sitten pikkuherra rokotettu ja kohta pääsee sitten osalloistumaan virallisestikin kaikkeen kivaan eli tänään tuli tehoste nelosrokotteesta ja rabies.Koska rekkareita ei edelleenkään meille ole tullut, ei saatu passia. Jouduimme siis tyytymään väliaikaisesti rokotuskorttiin. Ihmeen kauan tuo rekkareitten saaminen Kennelliitosta kestää.

Lääkärinä meillä tällä kertaa Lotta, joka tutki ensin Kodan kauttaaltaan ja kuunteli sydämen. Kaikki kunnossa ja pallit paikoillaan. Sitten papanoita nassuun ja piikit niskaan. Koda ei tuntunut taas kerran huomaavan mitään piikkejä, hieno mies! Uteliaana tutki pöydällä kaikki, mihin vain ylettyi ja odotushuoneessa vipa heilui taukoamatta.

Puntari näytti herran hieman kasvaneen, painoa oli 4,3 kiloa. Lääkäri kehui oikein reippaaksi ja hyväkuntoiseksi pennuksi.

Kotiin lähdettäessä ihmettelin kun tuvavyön hihna tuli ihmeen pitkälle mutta kas kas, Kodapa olikin purrut poikki sen menomatkalla. Ei sit kai ollutkaan tykännyt matkustaa yksin takapenkillä