Viimein erä näyttelytreeniä taas tällä erää Nikin kanssa. Koska Nea oli Hipun ja Jekun kanssa samaan aikaan Ojangossa möllikisoissa, pääsi Kodakin mukaan Nikin treeneihin. Treenit menivät taas oikein mainiosti Nikiltä, kyllä se siitä taas pikku hiljaa tuo pöytäkin alkaa onnistua. Käveleminen ja seisominenhan Nikiltä on aina onnistunut hienosti. Nyt ei enää edes ota häiriötä muista koirista samalla lailla kuin aiemmin, toinen uros jopa meni Nikin häntäkarvoihin kiinni mutta Niki vain tuijotti Inkkua, upea mies!

Koska Koda oli mukana, piti käyttää tilaisuus hyväksi ja treenata myös sen kanssa näyttelyhihnassa menemistä. Koda toki ottaa melko lailla häiriötä muista "kehässä" liikkujista mutta eikös se niin ole, että harjoitus tekee mestarin. Seisominen Kodalta on alkanut onnistua todella hienosti. Laitan kuvia treeneistä heti kun ne saan Kristiinalta. Myös pöytä jännittää mutta onkos se ihmekään kun näyttelypöydällä on vasta 2 kertaa seissyt.

Nyt vain oppeja treenaamaan ahkerasti mätsäreihin ja seuraava näyttelyhän Nikillä on lokakuun lopussa Hämeenlinna, tosin esittäjänä siellä Eija. Inkku ja Niki saavat harjoitella kaikissa mahdollisissa mätsäreissä ja kun Inkku tuntee olevansa valmis, virallisiin vain....

Kurssin lopulla sain hienoja uutisia Ojangosta: Jekulle nollarata, tosin aikaylitystä 1.74, jolla oli viides ja oikeutti kahteen cup-pisteeseen! Yes, hienoa! Myös Hipulla oli mennyt hienosti, vaikka hylsy esteen väärältä puolelta hyppäämisestä tulikin, mutta oli mennyt keinulle, se jos joku on Hipulta upea suoritus! Ensi viikon torstaina sitten cupin viimeinen osakilpailu, jonne Jekku taas Nean kanssa. Hippu vielä epävarma kun illat ovat jo niin viileitä, pakko varoa, ettei taas iske nielutulehdus.