Viikolla Kristiinalta tuli viestiä, että pitävät näyttelytreenit Koirakeitaan hallissa lauantaina ja olemme tervetulleita mukaan. Tottahan me aina olemme valmiita treenaamaan. Meiltä mukaan Koda, Niki ja Jekku, Koda minun kanssa, Niki Iitun kanssa ja Jekku Nean kanssa.

Treenit meni hyvin, Koda jopa seisoi mun kanssa, Niki nyt aina seisoo kuin tatti ja Jekkukin seisoi ihan ok. Kodalla vain tahtoo olla pieni pakkomielle kommentoida koko ajan muiden menoa :)

Lopuksi sitten vielä otettiin muutama agieste esille ja Nea pääsi Jekun kanssa niitä kokeilemaan. Rata oli rengas - pussi - hyppy - putki - hyppy - rengas - keinu. Kaikki muut Jekku meni loistavasti mutta pimeään pussiin ei suostunut menemään, kun nosti, meni innokkaana läpi. Pussia meillä on ollut vasta ihan pari kertaa, ei vielä pimeänä pussina. Keinulle Jekku ekalla kerralla singahti niin, että pelkäsin sen putoavan, mutta onneksi ei. Toisella kerralla Nea pysäytti Jekun odottamaan laskeutumista ja hyvin meni sekin, vaikkei sitä meillä vielä koskaan olekaan ollut. Jekkua onneksi ei tunnu haittaavan keinun kolahtaminenkaan :)