Sunnuntaina 13.2. teimme ex tempore -lähdön Vantaanpuiston mätsäriin. Itse asiassa sain tietää mätsäristä vasta aamulla yhdentoista pintaan ja Nea sopivasti heräsi ja oli heti valmiina lähtemään mätsäriin. No, reilu 30 minsaa Nean heräämisestä oltiin sitten jo Vantaanpuistossa ilmoittautumassa mätsäriin, mukana "nuoriso-osasto" eli Koda ja Niki. Koska Nikin käyttäytymisestä ei voinut olla varma, puolustaako vai ei, laitoimme Kodan ja Nikin kisapariksi. Pieniä koiria olikin paikalla runsain mitoin, yhteensä kai viitisenkymmentä.

Viimein koitti meidän vuoro ja minä tietysti Nikin kanssa ensimmäisenä, minä kun niin kovasti olen aina näyttelykehää treenannutkin.... No, ihan hienosti meni, Nikikään ei ollenkaan puolustanut minua, tapitti vain tyynesti nakinpalaa tuomarin tutkiessa ja lattialla seisoi kuin patsas. Niin siinä sitten vain Niki sai punaisen ja Koda sinisen :)

"Isoissa kehissä" sitten tuomarilla näyttikin olevan selvät sävelet eli jos koira vähänkään istuu tai muuten vain vengurtelee, ei kun ulos. Nopeassa tahdissa pudotteli liiat pois ja yllätys oli suuri, kun Nea ja Koda siellä vain edelleen tillittivät. Lopulta Koda ja Nea olivat pienten sinisten kakkosia, wow!

Sitten punaiset kehiin ja taas nopeasti vain pudotettiin heilujat pois ja olimmekin Nikin kanssa loppunelikossa yllätykseksemme. Koko ajan tuomarin kävellessä minua kohti oli valmis kättelemään mutta tuomari sitten tulikin keltaisen ruusukkeen kanssa meitä kättelemään. Hetken aikaa kyllä itsellä kesti tajuta, oliko se sitten nelonen vai kolmonen mutta Nean avustuksella osattiin mennä kolmospallille :)

Ruusukkeiden lisäksi kotiinviemisinä oli sitten paljon herkkuja ja hienot uudet vaaleanpuna-pinkit lelut (2 kpl). No, meidän pinkkipojathan tietysti rakastivat heti uusia lelujaan, ja taisivathan ne jopa kestääkin muutaman päivän

Kannatti siis ottaa lentävä lähtö, oli mukavaa ja tuttujakin treffattiin....