Kolmannella kerralla uusina esteinä oli puomi, muuri ja kepit. Puomille ekalla kerralla Niki hieman arasteli "ylämäessä", ilmeisesti kuvitteli sen olevan keinu ja hieman hiljensi jo heti alkuunsa ettei alastulo tule pikana. Toisella kerralla sitten menikin jo ihan reippaasti ja pysähtyi hienosti alastulokontaktille.

Puomin jälkeen otettiin muuri, jota myöskään Niki ei heti mieltänyt hyppyesteeksi, vaan otti tassukosketuksen muuriin. Pari kertaa sitten otettiin rima avuksi ja hyppy löytyi. Lopuilla kerroilla hypppäsi sitten jo ihan hienosti yli.

Viimeisenä sitten otettiin kepit, kokeiltiin sekä kujakeppejä että normaaleja keppejä. Kujakepeissä Nikiä näytti hieman häiritsevän kujan sisällä kulkeva metalliputki mutta namialusta päähän ja vauhti löytyi :) Normaaleja keppejäkin kokeilivat ja myös niissä ekan välin metallin ylitys tuotti hieman mietintää, voiko siitä oikeesti mennä ;) No, sitten alkoi sekin sujumaan ja yllättävän hyvin osasi kiertää keppejä, kun koskaan niitä ei ollut edes kokeillut. Iitu meni itse nenä menosuuntaan ja kädellä houkutteli. Pitääkin miettiä, kummalla tavalla alkaa perusteellisemmin niitä opettamaan.

Ensi kerralla onkin sitten jo viimeinen kerta mutta ilmoitin nyt parivaljakon jatkokurssille, joka tosin on vain 3 kertaa ja alkaa tämän kurssin kanssa osittain päällekäin eli ma alkeet, to jatko, sitten taas ma alkeet vika kerta ja to jatko. Sitten onkin viikko väliä seuraavaan jatkokertaan, joka onkin sitten jo viimeinen...

Ojankoon on kova hinku, tosin sinne nyt tänä vuonna olikin alkeiskurssille ehtona jo viime vuoden puolella jäseneksi liittyminen, jota tietty Inkulla ei ole. No, jotta koira kuitenkin pääsisi jatkamaan, ilmoitettiin Nea ja Niki, tosin kurssille otetaan vain 8 koirakkoa eli tosin pieni on mahdollisuus päästä :( No, joka tapauksessa Inkku liitetään jäseneksi, voihan siellä sitten itsekseen käydä treenailemassa, kun into nyt on kerran päällä ja Nikillä selkeästi potentiaalia agilityn saralla :)